Konferencije u rujnu kao uvertira u bogata jesenska događanja

Konferencije u rujnu kao uvertira u bogata jesenska događanja

Rujan će, nakon ljetne pauze, diljem Hrvatske donijeti zanimljiv program kada su u pitanju konferencije i predavanja o trendovima u poslovanju i korištenju novih tehnologija.

Nakon ljetne pauze i godišnjih odmora uvijek se dobro pripremiti za nove poslovne izazove i razviti strategije koje će unaprijediti Vaše poslovanje. U slučaju da niste u potpunosti sigurni otkuda krenuti, brojni hrvatski gradovi i ove godine nude pregršt poslovnih konferencija vezanih za sve sektore poslovanja, koje su uvijek odlična polazišna točka kada je u pitanju vođenje posla. Od vrhunskih svjetskih i domaćih stručnjaka iz prve ruke možete saznati što je sve potrebno za uspjeh u poslovnom svijetu.

Rujan je tako mjesec koji nakon ljetnog zatišja donosi brojna zanimljiva događanja. Jedan od najvećih je svakako već dobro poznati Weekend Media Festival  koji se ove godine u Rovinju održava  jedanaesti put, od 20. do 23. rujna.  I ove godine on će ugostiti profesionalce na području komunikacijskih tehnologija iz cijele regije. Oni će posjetitelje provesti kroz niz zanimljivih predavanja o trendovima komunikacijske industrije.

13. do 15. rujna rezerviran je za Soft COM seminar koji se održava u Splitu i Supetru. Riječ je o međunarodnoj konferenciji o softveru, telekomunikacijama i računalnim mrežama. Konferenciju zajednički organiziraju Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) i  Croatian Communications and Information Society (CCIS). Konferencija je sastavljena od niza znanstvenih simpozija, stručnih radionica, panela i drugih sadržaja.


Dan velikih planova naziv je konferencije koja se u Zagrebu održava 26. rujna u hotelu Westin. Osnovni cilj je dati poduzetnicima, menadžerima i svima koji rade poslovne planove za 2019. godinu praktične savjete za usvajanje optimalnih projekcija te korisne informacije za izradu i doradu planova poslovanja na tržištu koje se svakodnevno širi.


Varaždin će od 19. do 21. rujna biti domaćin konferenciji CECIIS - Central European Conference on Information and Intelligent Systems, koja se ove godine održava 29. put. Ovo događanje obuhvaća znanstveni dio s predavanjima, radionicama, okruglim stolovima, prezentacijama hardvera i softvera te izložbama knjiga.


Opatija će u razdoblju od 10. do 12 rujna ugostiti CAMS – Međunarodnu znanstvenu konferenciju primjeni automatike u pomorskim sustavima, pomorskoj robotici i plovilima. Sudionike očekuje uvid u najnovija postignuća u područjima primjene automatike na brodovima te pomorskoj robotici koja svakodnevno dobiva sve veći značaj unutar ove industrije.


Ove rujanske konferencije tek su uvertira u bogatu jesen koja očekuje hrvatske poduzetnike, ali i one koji se tek planiraju samostalno otisnuti u poslovni svijet.