Članci


Ekspanzija frilens poslova

Savremeni način života doveo je do razvoja i pojave različitih zanimanja, a manjak slobodnog vremena postao je problem društva. Osmočasovan rad ograničio je slobodno vreme pojedinaca koji imaju dodatne obaveze ili smetnje u radu, među kojima su majke sa decom, osobe sa invaliditetom i drugi. Kao posledica ove društvene pojave, pojavila su se frilens zanimanja, koja nisu ograničena punim radnim vremenom i ne obavezuju pojedinca isključivo prema jednoj firmi.

 


Pet velikih prednosti online kupnje

Ovo pandemijsko doba izmijenilo je mnogo toga u našim svakodnevnim životima, a ovom ćemo se prilikom fokusirati na promjene u našim stilovima kupnje.

 


Rad od kuće – san svakog radnika?

Pandemija koronavirusa u mnogočemu je promijenila naš način života.

 


Prvi dojam zlata vrijedi – osmislite logo koji drugi žele kopirati!

Dobro osmišljen logo pola je puta do uspjeha, a prilikom njegovog nastanka važno je razumijeti trendove na tržištu.

 


Podcast – jednostavan skeč kojeg su zavoljele društvene mreže

Podcast, odnosno objavljivanje relevantnog i originalnog video i audio sadržaja, za brojne je tvrtke svakodnevno "odskočna daska" u privlačenju nove publike.

 


Istraživanje tržišta – temelj uspješnog poslovanja

Istraživanje tržišta, trendova i ciljane skupine potrošača jedan je od temelja svakog ulaska u poslovni svijet, a tvrtkama će osigurati sigurnije mjesto na tržištu.

 


Konferencije u rujnu kao uvertira u bogata jesenska događanja

Rujan će, nakon ljetne pauze, diljem Hrvatske donijeti zanimljiv program kada su u pitanju konferencije i predavanja o trendovima u poslovanju i korištenju novih tehnologija.

 


Dobar PR i utjecaj odnosa s javnošću na uspješnost tvrtke

Koje su kvalitete dobrog PR-a, kakav je njegov utjecaj na poslovanje tvrtke i zašto je važno ulagati u odnose s javnošću.

 


Fotografija - moćno sredstvo oglašavanja

Fotografija je i danas instrument koji kvalitetno može prenijeti poruku u samo jednom kadru. Upravo je zato i dalje jedno od omiljenih sredstava korištenih u marketinške svrhe.